Winkelwagen Geen producten

Methodmixen / groundbaits / diversen

Onze XT'sea en XT'Krill methodmixen zijn uniek in hun soort en zijn compleet anders opgebouwd dan de standaard mixen. Deze twee methodmixen zijn opgebouwd uit hoogwaardige vismeel/krill componenten en vrijwel niet uit reguliere basiscomponenten. De mechaniek van dit voer is subliem; perfecte kleefkracht en het 'smelt' snel op de methodfeeder. We hebben zeer veel tijd gestoken om een afwijkend voer te creëren met een perfecte werking. Tijdens het smelten behoud dit voer zijn compacte vorm waardoor er geen brede voerplek rondom de methodfeeder ontstaat. De hakingskans van een vis wordt hierdoor vele malen groter. Bij het bevochtigen van dit voer ontstaan er vrijwel geen klonters waardoor er geen zeef nodig is. 

Daarnaast bieden wij enkele interresante 'bulk'producten aan welke veel gebruikt worden om forse voerplekken te maken voor zowel karper alsook voor witvis. 
 
Bezig met laden...
Foto Omschrijving Prijs
 
Method-XTFish-MIX-kg Method XT'Fish MIX / kg

Method XT'Fish M!X is uniek in zijn soort en is compleet anders opgebouwd dan de standaard lokvoeders. Dit voer is opgebouwd uit vismeel componenten.
3,95
2,95
Per kilo

Method-XTKrill-MIX-kilo Method XT'Krill MIX / kilo

Method XT' Krill mix is uniek in zijn soort en is compleet anders opgebouwd dan de standaard lokvoeders/mixen. Dit voer is grotendeels opgebouwd uit vismeel en krill componenten.
3,95
3,45
Per kilo

Method-Basic-MIX-kilo Method Basic MIX / kilo

Method Basic MIX bevat een laag percentage vismeel en is daardoor minder verzadigend. Te gebruiken in moeilijke omstandigheden (weinig bijtlust). Perfecte mechaniek, smelt snel en compact op de method
2,95
1,95
Per kilo

15-mm-Mini-Micro-Fish-pellet-Het-Groene-Goud--1-kilo 1,5 mm Mini Micro Fish pellet 'Het Groene Goud' / 1 kilo

Mini Micro pellets worden veel gebruikt om een voerstek op te starten. Enkele vooraanstaande vissers noemt dit voer 'Het Groene Goud'. Dat is niet voor niets...
3,95
Per kilo

Mais gebroken Gebroken mais / kilo

Gebroken mais wordt veel gebruikt om een voerplek meer body te geven. Het is een relatief goedkope methode om een voerstek te maken die zowel veel witvis alsook karper aanlokt.
1,00
0,75
Per kilo

6-mm-Babycorn-Pellets--kilo 6 mm Babycorn Pellets / kilo

Babycorn pellets worden geproduceerd uit gedroogd en gemalen (jonge) mais. Zoet van smaak, bomvol koolhydraten, geel van kleur.
1,45
0,95
Per kg

2mm-Micro-Red-Cell-Pellet-kilo 2mm Micro Red Cell Pellet / kilo

De Micro Red Cell is rijk aan vismeel en visolie. Te gebruiken door grondvoer of voor de method/pellet feeder
3,95
2,95
Per kg

Hennep-kilo Hennep / kilo

Hennep wordt veel gebruikt om een voerplek meer body te geven. Een grote hoeveelheid hennep kan vissen in extase brengen.
2,55
1,55
Per kilo

Leem-2-kg Leem / 2 kg

Leem wordt gebruikt om miniboilies te klemmen in de voerkorf tijdens het voeren (zie foto's)
2,95
Per stuk 


www.miniboilies.nl

 

Alle bedragen zijn inclusief BTW