Winkelwagen Geen producten

4,5 mm Expander pellets / 500 gram

€ 2,75 € 2,25
Prijs per 500 gram
Aantal: Bestellen
Expander pellets zijn drijvende pellets. Deze geëxpandeerde pellets krijgen na het weken in koud water of bewerking in een pelletpompje een rubberachtige structuur. De pellets zijn rubberachtig genoeg om goed aan de haak te blijven, maar zacht genoeg om aan de haak te kunnen zetten. Expander pellets lenen zich goed om met geurstoffen en kleuren te experimenteren om zo uw eigen unieke producten te creëren.

Bereidingstip:

Laat de pellets een half uurtje weken in koud water. Vul de pelletpomp voor de helft met water en doe er enkele pellets bij. Pomp tot er een vacuum ontstaat en wacht een minuut. Laat vervolgens lucht vrij in de pelletpomp en de pellets zullen zinken. Herhaal het vacumeren wanneer er nog enekel pellets blijven drijven. Na het vacumeren de pellets goed af gieten. De pellets zijn nu klaar voor gebruik en zijn optimaal om als haakaas voor de vaste hengel te fungeren. 

Tip:

Voor extra geur kan er een scheutje Flavour toegevoegd worden aan het water waarin u de pellets weekt. Tevens kan het water verrijkt worden met vloeibare aminozuren zoals Minamino of C.S.L.  

Foto('s):

Opties:

Voorraad

€ 2,75
€ 2,25
Prijs per 500 gram
Aantal: Bestellen

Staffelprijzen

Aantal

Prijs per 500 gram (incl. btw)

1 of meer

€ 2,75  € 2,25

5 of meer

€ 2,75  € 2,25
www.miniboilies.nl

 

Alle bedragen zijn inclusief BTW